Over Vanity Tracy

VANITYTRACY ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke (responsive) websites. Als freelance Interaction Designer, Webdesigner en Webdeveloper (Front-end Developer), gespecialiseerd in WordPress wordt een full-service dienstverlening aangeboden.

De specialisatie is zowel conceptueel als technisch georiënteerd bij de totstandkoming van een digitaal (online) interactief product. Waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen een technisch interactief ontwerp, de conceptuele en creatieve kant.

Diensten
De diensten die worden aangeboden kunnen ingezet worden voor diverse doeleinden, zoals corporate,
e-commerce, journalistieke websites en campagnes. Hier wordt nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid, sociale media integratie, de wensen van de klant en de gebruikerservaring.

De websites kunnen gekoppeld worden aan een CMS systeem en responsive gemaakt voor een optimale webervaring op mobiel (websites die zich aanpassen op mobiel en tablet).

Freelance
Vanity Tracy is beschikbaar voor freelance werk binnen elk bedrijf waarin er nauw wordt samenwerkt in multidisciplinaire teams met Internationale Visual Designers en (Back-end) Developers.
Heeft u iemand nodig binnen uw bedrijf om een project te ontwikkelen, neem contact op via het contactformulier.

Werkwijze
De werkwijze bestaat uit complexe online interactie te vertalen naar een duidelijk, simpel en gebruiksvriendelijke vorm. De gebruiker moet snel bij zijn bestemming kunnen arriveren zonder teveel poespas.

Om dit bij het concept toe te passen wordt er eerst gekeken naar de huidige situatie en daarna gekeken naar wat er bereikt en verbeterd moet worden. Vervolgens worden ideeën geschetst op papier en digitaal uitgewerkt tot een ontwerpdocument met een sitemap, wireframes en eventueel een prototype.

Hierna kan het Interaction Design vertaalt worden naar een Visual Design / Webdesign en tenslotte worden gecodeerd en/of geïmplementeerd in het CMS systeem.

Recente Werk

Best Window Displays Responsive Website

BeautyJournaal Redesign Responsive Website

24KiKa Website